Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Május 30.  |  08:09

Fű tulajdonosa kerestetik

Olvasónk arról ír, az utca egyik felén lenyírják a füvet, a másikon nem az új debreceni hipermarket közelében. Hogy is van ez? Utánajárunk!

Fű tulajdonosa kerestetik - AKSD Kft.Tisztelt Szerkesztőség! A minap a város legújabb üdvöskéjét tekintettem meg a repülőtérnél, de sajnos újfent szomorkodnom kellett. Míg a Tesco szépen kistafírungozza Debrecent, addig a polgármester és az AKSD nem képes még a füvet sem levágni, az utca túloldalán sem. Tudom, nem egy egetrengető probléma, csak épp munkát lehetne adni sok munkanélkülinek ezzel a városban, már ha az AKSD nem csinálja ( vagy túl drágán számlázna érte...) ,és akkor még a közterületi parlagfűről ne is beszéljek! A képen külön színnel jelöltem azt a részt, ami a Spar területe, és szépen rendezett, míg a járda túlfele a méteres gazzal már önkormányzati.

Üdvözlettel: R. Ildikó

Válasz

Az AKSD Kft.-től Bakó Gergely közterület-fenntartási üzletágvezető megkeresésünkre így válaszolt:

A képen szereplő terület a Somlyai-Erdély utca sarkán található, amely nem tartozik az A.K.S.D. Kft. fenntartásába, tehát a fűnyírását nem nekünk kell elvégezni. Jelen esetben, kérem, hogy forduljanak az Önkormányzat Városüzemeltetési Osztályához, akik bővebb felvilágosítást tudnak adni a nevezett területtel kapcsolatban.

Megyünk tehát tovább, visszatérünk a témára.

Forrás: Cívishír

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!