Itt adhatja meg irányítószámát!
2009 Február 17.  |  00:00

Hó és hideg

A már meglévõ tíz centiméteres hóréteg újabb két centiméterrel nõtt a hét eleji havazás során. Az AKSD Kft. az utak, járdák biztonságosabbá tételének érdekében 65 munkással és kisgépekkel is szórja jelenleg is a közterületeket.
A tömegközlekedési útvonalak, buszmegállók, járdák síktalanításával már végzett az AKSD Kft, ezeken a helyeken már „dolgozik” a só és homok.  A nagygépek hajnali 2 óráig rótták az utakat, és jelenleg is 30 kisgép illetve 65 hómunkás vesz részt a hó eltakarításában  – tájékoztatott Juhász Judit, a cég pr-vezetõje.
 
A debreceni meteorológiai állomáson kedden 7 órakor 12 centiméteres hóvastagságot mértek, ebbõl két centiméter a friss hó. A szakemberek szerint a havazás még eltarthat holnapig, de jelentõs hómennyiségre már nem kell számítani: maximum 1-3 centiméterrel nõhet a meglévõ hótakaró. Ugyan kisebb hózáporok még a következõ napokban is elõfordulhatnak, de inkább erõs lehûlésre kell készülnünk. Így szombaton akár mínusz 10 Celsius fok alá is süllyedhet a hõmérõ higanyszála.
 
Forrás deol

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!