Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Május 03.  |  09:53

A cirkusz ment, a szemét maradt

Hulladékkal megrakott konténer díszítette a négynapos pihenő alatt a Kishegyesi és István út sarkát. A cirkuszosok hagyták emlékbe. Rosszallását fejezte ki az olvasó. Utánajártunk!

A cirkusz ment, a szemét maradtTisztelt Szerkesztőség! Soknapos pihenőnk közben kaptam lencsevégre ezt a figyelemre méltó tájképet itt előttünk, az István és Kishegyesi út előtti szabad területen. Április 23-án elvonult a Nemzeti Cirkusz, összetakarítottak ebbe a konténerbe annak rendje és módja szerint. Most május 1-jén még mindig arra várakozik szerencsétlen, hogy elszállítsák már valahová. Már-már ciki ez a 9(!!) nap a tűző napon.

Üdvözlettel: G. Csaba József


Az AKSD Kft.-től Juhász Judit PR-vezető válaszolt:

Az ügyfél (Magyar Cirkusz) a kiszállítás megrendelésekor (április 11-én) azt kérte, hogy ne automatikusan szállítsuk el a megtelt konténert, hanem kizárólag az ő megrendelésére. Mivel előre kifizette a díjat, teljesítettük a kérésüket. Az utolsó szállítást, a konténer visszaszállítását bizonyára a pakolás hevében elfelejtették megrendelni. Egyébként május 2-án reggel már elszállítottuk, a kiszállított konténerek hó végi leltárja kapcsán.

Forrás: Cívishír

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!