Általános iskolai elektromos és elektronikai hulladékgyűjtési verseny

Társaságunk, az AKSD Városgazdálkodási Kft. a Fe-Group Invest ZRt és a National Instruments Hungary Kft. támogatásával, a környezetvédelmi szemléletformálás jegyében, elektromos- és elektronikai-hulladékgyűjtést szervezett az általános iskolákban. A verseny véget ért, íme az eredmények! A verseny szoros volt, hiszen több oktatási intézmény is lelkesen vetette bele magát a gyűjtésbe, a végére azonban mégis kialakult a sorrend.

Tisztelt, az elektronikai hulladékgyűjtési versenyben részt vevő Általános Iskolák!

Társaságunk ezúton tájékoztatja Önöket az elektromos- és elektronikai-hulladékgyűjtési verseny végeredményéről.
A verseny fő célja volt, hogy játékos formában egy, az általános iskolák között az összegyűjtött elektronikai hulladékmennyiség ellenében kapott ösztönző támogatásért, és további értékes nyereményekért folyó verseny keretein belül a gyermekekkel megismertetni, népszerűsíteni az elektronikai hulladékok szelektív gyűjtését.
Az elektromos- és elektronikai hulladékgyűjtési versenyben részvevő, és a környezettudatos szemléletformálást ily módon is kiemelkedő fontosságúnak ítélő Általános Iskoláknak köszönhetően, közel tíztonnányi elektronikai hulladék kerülhet szakszerű, környezetkímélő újrahasznosításra, illetve több tízezer forintnyi ösztönző támogatást kaptak az arra jogosult iskolák.
Az elektromos- és elektronikai-hulladékgyűjtési verseny hivatalos végeredményét az alábbiakban ismertetjük:

1. Kazinczy Ferenc Általános Iskola Fődíj
1 darab CD-s rádió
2. Lórántffy Zsuzsanna Általános Iskola Fődíj
1 darab CD-s rádió
3. Kinizsi Pál Általános Iskola Fődíj
1 darab CD-s rádió
4. Szoboszlói úti Általános Iskola Különdíj
Ajándék sportcsomag
5. Dózsa György Általános Iskola Különdíj
Ajándék sportcsomag
6. Karácsony Sándor Általános Iskola Különdíj
Ajándék sportcsomag

Ezúton is szeretnénk megköszönni az iskolák tanárainak, a szülőknek és nem utolsó sorban a diákoknak, a verseny sikeres lebonyolítása érdekében való közreműködését.

Minden résztvevőnek gratulálunk.