Itt adhatja meg irányítószámát!
2011 November 07.  |  21:25

Cédulával figyelmeztet az AKSD a balesetveszélyes sírokra

Elszállítják a balesetveszélyes síremlékeket, ha azokat hamarosan nem javíttatják meg. A debreceni köztemető üzemeltetője az AKSD Kft. a sírokra ragasztott címkével figyelmezteti a hozzátartozókat. Több mint 500 síremléket nyilvánítottak balesetveszélyesnek. A Debreceni Köztemetőben egyébként még nem okozott balesetet ledőlt sírkő.

Balesetveszélyesen megdőlt Horváth Imréné férjének a síremléke. A 84 éves asszonyt szerdán figyelmeztették a balesetveszélyre és kötelezettségére, egyelőre nem tudja, mennyit kell majd a helyreállítására költenie.

- Nem tudom, majd attól függ, hogy mennyi, ha drága, akkor nem tudom megcsináltatni – panaszolta Horváth Imréné.

Az AKSD Kft. munkatársai sárga címkét ragasztanak a sírokra, ezen tájékoztatják a hozzátartozókat arról, hogy balesetveszélyes a síremlék.

- Társaságunk ebben az évben is felülvizsgálta a debreceni köztemetőben található síremlékek állapotát. 579 esetben állapítottuk meg, hogy balesetveszélyes a síremlék – tájékoztatott Jurácsik Zoltán, az AKSD Kft. szolgáltatási igazgatója.

Van olyan sírkő, amelyik magától ledől; jó esetben nem okoz balesetet, a balesetveszélyes síremléket azonban a hozzátartozóknak meg kell javíttatnia. Ha nem tesznek eleget a felszólításnak, az AKSD leborítja és el is szállíttatja a sírkövet. A legveszélyesebb elemeket már a jövő héten eltávolítják.

Forrás: Dehir

A Dehir videógalériája itt tekinthető meg.

Elszállítja az AKSD a balesetveszélyes síremlékeket

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!