Itt adhatja meg irányítószámát!
2011 December 07.  |  12:51

Egyre többen bérelnek töves fenyőfát karácsonyra

Már készül a karácsonyra az AKSD Kft. A cég hétfőtől árulja a bérfenyőket a Vértesi úti telephelyen. Több száz ezüstfenyőből választhatnak azok, akik nem kivágott fát szeretnének díszíteni az ünnepen.

Katonás sorokban állnak az ezüstfenyők az AKSD Kft. Vértesi úti telephelyén. Hétfőtől bárki megvásárolhatja a töves fenyőket karácsonyra, az ünnep után pedig a fákat el lehet ültetni az udvaron, vagy a kertben. Idén újdonság, hogy az eddigi évekkel ellentétben nemcsak egy-másfél méteres ezüstfenyőket lehet bérelni, hanem olyanokat is, amelyek magasabbak, mint egy ember.

Egy töves fenyőt átlagosan 4500 forintért adnak bérbe, a nagyobbak többe kerülnek. A tapasztalatok szerint évről évre egyre népszerűbb a bérfenyő. Tavaly több mint 300-at vittek el a Vértesi úti telephelyről.

- Minden évben azt tapasztaljuk, hogy egyre többen figyelnek erre, és egyre többen vásárolnak bérfenyőt. A tavalyi évben több mint 300 fenyőt vásároltak meg tőlünk – tájékoztatott Juhász Judit, az AKSD Kft. pr vezetője.

Karácsony után sokan ragaszkodnak a fenyőkhöz. A 300 fából csak átlagosan 30-40-et visznek vissza a telephelyre. Az AKSD Kft. ezeket minden évben óvodáknak és iskoláknak ajándékozza.

Forrás: Dehir

Egyre többen bérelnek töves fenyőfát karácsonyra - AKSD Kft.

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!