Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Január 04.  |  14:21

Elkezdődött a fenyőfák begyűjtése Debrecenben

Január 30-ig gyűjtik az AKSD Kft. munkatársai a kiszolgált, immár díszeiktől megfosztott karácsonyfákat a lakótelepeken.

A külön gyűjtőjárat csak a sűrűn lakott városrészeken, tehát csupán a lakótelepeken van, ott is körzetekre osztva. A körzeteket ütemezetten járják be, ami azt jelenti, hogy egy körzetet hetente kétszer takarítanak. A gyűjtést délelőttös munkarendben (5.30-13.30 között) egy tömörítős gépjármű, éjszakás munkarendben (23.00-7.00 között) egy nagyplatós gépjármű végzi (a kisebb zajkeltés miatt). Az ütem szerinti begyűjtést éjszakás munkarendben 2012. január 2-tól elkezdték és január 9-től egy délelőttös járattal kiegészítve fogják teljes kapacitással végezni január 30-ig.

Később is összeszedik, de szólni kell

Az ezt követően kihelyezett fákat is begyűjtik, de ezt már a beérkező jelzések (amit a diszpécserszolgálat fogad) alapján címre érkezve. A kommunális gyűjtési útvonal mellé (közelébe) kihelyezett fákat tudják a szállítójárműveinkkel begyűjteni, a parkokba kihelyezett fákat a közterület-fenntartási üzletág kisgépei szedik össze. Kertes házas övezetekben a kuka mellé kihelyezett fenyőfát a kommunális gyűjtőjárat gyűjti be.

Diszpécserszolgálat elérhetősége: (06-52) 56-3974, (06-30) 594-1216.

Forrás: Cívishír

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!