Itt adhatja meg irányítószámát!
2016 Január 25.  |  12:28

Használjon sárga tetős edényt zsák helyett

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. felhívja az ingatlanhasználók figyelmét arra, hogy az elkülönített hulladék gyűjtésére szolgáló sárga zsákok helyett lehetőséget biztosít sárga fedeles edény használatára a gyűjtésbe már bevont városrészeken.

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. felhívja az ingatlanhasználók figyelmét arra, hogy az elkülönített hulladék gyűjtésére szolgáló sárga zsákok helyett lehetőséget biztosít sárga fedeles edény használatára a gyűjtésbe már bevont városrészeken. A családi házas övezetben élők a zsák helyett 120 literes, a társasházak pedig 240 literes edényt igényelhetnek. Mind az igénylés, mind a használat díjmentes.
A vállalatunkhoz beérkezett lakossági észrevételek azt támasztják alá, hogy sokak számára kényelmesebb megoldást jelent a még hasznosítható hulladékok külön gyűjtése kukában, mint zsákban. A társasházakat már megkerestük az elkülönített gyűjtés lehetőségével kapcsolatban, ahol a lakóközösség döntése alapján jelenleg is biztosítjuk a zsákot, vagy az edényt. A jövőben az egyéni ingatlanhasználók számára is szeretnénk felkínálni a lehetőséget az edény használatára.
Amennyiben a továbbiakban sárga fedeles kukában szeretné elkülönítetten gyűjteni a hasznosítható hulladékot, kérjük, keresse fel személyesen az Ügyfélszolgálati Irodánkat. Az edény ingyenesen átvehető, vagy igény esetén szállítási díj ellenében kiszállítjuk.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a sárga tetős edények március 22-től átvehetők az Ügyfélszolgálati Irodánkban.

Ügyfélszolgálati Iroda:

4024 Debrecen, Vígkedvű Mihály u. 7.
Tel.: +36 52 563-944
Mobil: 30/326-4635, 30/416-9896
Ingyenesen hívható: (06-80) 200-966
Fax: (36-52) 563-922
E-mail: @

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!