Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Október 25.  |  00:00

Hosszabb nyitva tartás

Hosszabbított nyitva tartással várják a hozzátartozókat a debreceni köztemetõben október 29. és november 4. között. Halottak napján pedig külön temetõi buszjárat is közlekedik majd, személyautóval azonban ekkor nem lehet behajtani.
Reggel 7 órától este 7 óráig tart nyitva a temetõ október 29-tõl november 4-ig, halottak napján pedig reggel 7-tõl este 8-ig várják a hozzátartozókat - tájékoztatta szerkesztõségünket Jurácsik Zoltán, az AKSD Kft. szolgáltatási igazgatója. A hosszabbított nyitva tartás alatt személyautóval az 1-es kapunál, a Kassai út felõl lehet behajtani, a gyalogos forgalom pedig mindhárom kapun folyamatos lesz. A gépjármûvek november elsején nem közlekedhetnek a temetõben, viszont november 3-án szombaton - a szokásostól eltérõen- autóval is be lehet hajtani - tette hozzá a szolgáltatási igazgató.
Halottak napján két alacsony padlós kisbusz szálltja a mozgáskorlátozott és idõs hozzátartozókat a temetõn belül. A járat elõre meghatározott útvonalon és idõpontokban, mindhárom kaput érintve közlekedik, a menetrendet pedig több helyre is kifüggesztik - ígérte Jurácsik Zoltán. Az ünnepi héten nemcsak az eddig megszokott helyeken lehet virágot vásárolni, hanem a temetõn belül a tükörtó mellett is felállítanak pavilonokat, amelyek közül több már most is mûködik - mondta a szolgáltatási igazgató.
Idén is lesz ünnepi megemlékezés halottak napján. November 1-jén 15 órától református egyház tart istentiszteletet, 16 óra 30 perctõl pedig római katolikus szertartás lesz a 2-es számú ravatalozóban. Ugyanitt 15 óra 30 perckor a Csokonai Színház rendez emlékmûsort. Jurácsik Zoltán hozzátette: halottak napján megerõsített rendõri és járõri szolgálatot tartanak, de arra kérik a hozzátartozókat, ne hagyják õrizetlenül értékeiket.
Forrás deol

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!