AKSD Hírek - Hulladékgyűjtési verseny 2012

Az AKSD Városgazdálkodási Kft. a Fe-Group Invest ZRt és a National Instruments Hungary Kft. támogatásával, a környezetvédelmi szemléletformálás jegyében, elektromos- és elektronikai-hulladékgyűjtést szervez az általános iskolákban.

A verseny fő célja játékos formában egy, az általános iskolák által az összegyűjtött elektronikai hulladékmennyiség ellenében kapott 10Ft/kg mértékű ösztönző támogatásért, és további értékes nyereményekért folyó verseny keretein belül a gyermekekkel megismertetni, népszerűsíteni az elektronikai hulladékok szelektív gyűjtését. Mindezeken túl, Európai Uniós elvárás is a háztartásokban keletkező elhasználódott elektronikai berendezések összegyűjtése azért, hogy ezek a lakosság által szelektíven leadott eszközök szakszerű újrahasznosításra illetve ártalmatlanításra kerülhessenek, környezetünk védelme és a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében.

A verseny részleteit a letölthető Versenyszabályzat tartalmazza.

Az elektromos- és elektronikai-hulladékgyűjtési versenyhez csatlakozni kívánó iskoláktól kérjük, hogy a letölthető Jelentkezési lap egy darab aláírt példányát faxolják el részünkre (Fax szám: 06 52 563-910).

További részletek itt találhatóak.