Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Május 15.  |  12:23

Idén is „Tiszta udvar, rendes ház”

Május 31-ig lehet jelentkezni, 4 kategóriában

Idén is meghirdetik a „Tiszta udvar, rendes ház” akciót Debrecenben. Jelentkezni ebben az évben négy kategóriában lehet: családi ház, társasház, lépcsőház és intézmény. A nevezési lapok leadási határideje május 31., a szemlézés június 4-től folyamatosan történik.

Eredményhirdetés augusztusban, a Karneváli héten a Kölcsey Központban lesz. „Tiszta udvar, rendes ház” táblát azok a jelentkezők kaphatnak, akik a kiírás alapvető feltételeinek megfelelnek. Kategóriánként az első három helyezett ajándékban részesül, és különdíjakat is odaítélnek az arra érdemeseknek.

Jelentkezési lapokat a Régi Városháza Sas utcai portáján, az Új Városházán, a Hajdú-Bihari Napló Dósa nádor téri székházában, az AKSD Ügyfélszolgálati Irodájában (Vígkedvű M. 7.), a Debreceni Közterület Felügyelet Bem téri székházában és a Kölcsey Központ információs pultjánál lehet átvenni, és ugyanott lehet leadni. Interneten a www.aksd.hu, a www.debrecen.hu és a www.fonixinfo.hu oldalról lehet letölteni. Internetes jelentkezés csak a www.aksd.hu oldalon lehetséges.

Forrás: Hirek.maxfm.hu

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!