Itt adhatja meg irányítószámát!
2013 Október 07.  |  15:11

Indul a hulladékgyűjtés az iskolákban

Az A.K.S.D. Városgazdálkodási Kft. 2013. szeptember 2-től november 31-ig meghirdeti a jól ismert újrahasznosítható hulladékok szelektív gyűjtési programját.

A kezdeményezés keretében tavasszal hozzávetőlegesen 80 intézmény több mint 350 tonna szemetet gyűjtött össze. Érdemes kiemelni a 39 debreceni intézmény munkáját,  az összegyűjtött szemét jelentős részét a megyeközpont iskolái adták.

Az óvodás és iskolás korosztály példamutató munkáját díjakkal is jutalmazza a szervező, hiszen a legtöbb hulladékot összegyűjtő intézmény legszorgalmasabb osztályai nagyértékű támogatást kapnak buszkirándulások, osztálykirándulások szervezéséhez. Mindezek mellett a pedagógusok nélkülözhetetlen munkája se marad honorálatlan, ennek formáját az érintettekkel telefonon eggyeztetik. A szülők is kivehetik részüket a munkából, hiszen az általuk beszállított hulladékot is átveszik, s az adott intézmény számára jóváírják.

A több éves múltra vissztekintő kezdeményezés impozáns eredményeit ősszel is megismételhetik az intézmények, melyek a  jelentkezés feltételeiről és további részletekről itt tájékozódhatnak:

ISKOLAI  HULLADÉKGYŰJTÉS

 

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!