Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Március 06.  |  00:00

Ismét Tiszta udvar, rendes ház

Már lehet nevezni a Tiszta udvar, rendes ház akció idei debreceni versenyére. A szervezõk magánszemélyek és lakóközösségek jelentkezését várják április 15-ig.
A verseny helyezettjei a Tiszta udvar, rendes ház tábla mellett pénzjutalmat és tárgynyereményeket kapnak.

Örökzöldek, rendezett, ápolt kert, játszótér a gyerekeknek. Ez a Szabó Pál utcai ház volt az egyik nyertese a tavalyi versenynek. A zsûri az elmúlt évhez hasonlóan, idén is a saját kialakítású kerteket értékeli elsõsorban.

Nem elõre elkészített, megtervezett és gyönyörûen kivitelezett kerteket és parkokat szeretnénk látni, hanem azt, hogy valaki a lakosok közül a szépérzékét és az esztétikumát viszi bele a kertjébe – mondta el Gosztola Ferenc, az AKSD Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója.

Az akcióra egy nevezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Az ûrlapot a régi és az új városháza portáján, az AKSD ügyfélszolgálatán lehet kérni vagy letölteni a cég honlapjáról. A versenyt családi, társas- vagy lépcsõház illetve, egyéb ház kategóriában rendezik. Nevezni április 15-ig lehet. Az önkormányzat 2 millió forintot különített el az idei akcióra. Emellett több cég ajánlott fel pénzt a verseny megrendezéséhez.

Az önkormányzat 2 millió forintot különített el erre célra, emellett 84 céget kerestünk meg közvetlenül, hogy támogassák ezt a mozgalmat. Eddig több mint 500 ezer forint értékû felajánlás érkezett, de április 15-ig várjuk a további felajánlásokat – hallhattuk Pajna Zoltán alpolgármestert.

Az önkormányzat, az AKSD és a felajánló cégek, szervezetek tagjaiból álló zsûri május 15-én kezdi végigjárni az akcióban részt vevõ házakat. A verseny eredményét a karneváli héten, augusztus 14-én hirdetik ki. Hogy a program még sikeresebb legyen, az önkormányzat a Tiszta, virágos Debrecenért mozgalom keretében májusban 10 millió forint értékben egynyári virágot oszt szét az azt kérõ lakóknak.

 

Forrás DTV

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!