Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Február 13.  |  00:00

Kapós a hulladék

Illetéktelenek gyûjtik az AKSD nevében az elektronikus hulladékot. A cég február eleje óta gyûjtõjáratot üzemeltet.
A Napszemle csütörtöki beszámolója után többen a társaság munkatársainak adták ki magukat, és úgy gyûjtötték a megunt háztartási gépeket.

Több száz kilónyi kávét darált meg ez a gép, mielõtt a tulajdonosa megvált tõle. Nemcsak háztartási gépekkel, hanem televíziókkal és számítógépekkel is telerakták az AKSD István úti hulladéklerakó-udvarát. Csütörtökön számolt be a Napszemle a cég új szolgáltatásáról. Februártól nem szükséges kivinni a telephelyre a megunt gépeket, azt az AKSD elõre leegyeztetett idõpontban elszállítja a háztartásokból.

Az AKSD új szolgáltatásként ingyenes gyûjtõjáratot indított az elektronikai hulladék begyûjtésére, ami azt jelenti, hogy a lakosságnak nincs más dolga, minthogy a Vígkedvû Mihály utcai ügyfélszolgálati irodájában személyesen, telefonon vagy emailben eljuttatja a leadási szándékát – tájékoztatott Jurácsik Zoltán, az AKSD Kft. szolgáltatási igazgatója.

A csütörtöki híradás után az AKSD információi szerint többen illetéktelenül, a cégre hivatkozva kezdték gyûjteni a hulladékot. A mûködésképtelen háztartási eszközöket ugyanis szétszedve még mindig jó pénzért lehet eladni. Ismeretlenek az anyagi haszon reményében tévesztik meg a lakosokat. A cég dolgozóinak adták ki magukat, így gyûjtöttek össze több száz kiló elektronikai hulladékot.

Ez ellen nekünk nincsen kifogásunk, ha mások is gyûjtenek elektronikai hulladékot, az a zavaró, hogy a mi nevünkben tették ezt, ezért a következõ hétvégétõl a munkatársaink egy fényképes kitûzõvel és egy írásos igazolással mennek a hulladékokért, egyértelmû lesz, hogy a mi dolgozóink õk – mondta el Gosztola Ferenc, az AKSD Kft. kereskedelmi igazgatója.

Fontos tudnivaló még, hogy a gyûjtõjárat akkor keresi fel a háztartásokat, ha azok elõre jelzik az ügyfélszolgálaton igényüket. A lakosok személyesen a Vígkedvû Mihály utca 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodában, telefonon az ingyenesen hívható 06/80/200-966-os számon vagy emailben, az @ címen kérhetik az ingyenes szolgáltatást.

Forrás DTV

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!