Itt adhatja meg irányítószámát!
2013 Január 07.  |  15:02

Karácsonyi fenyőfa begyűjtése

Szolgáltatási kötelezettségünkből adódóan az idén is megszervezzük a karácsonyi fenyőfa begyűjtését Debrecen város közigazgatási területén.

Begyűjtési koncepció:

- Külön gyűjtőjárat csak a sűrűn lakott városrészekre, tehát csupán a lakótelepekre van szervezve.
- A lakótelepek körzetekbe vannak beosztva, a körzeteket ütemezetten járjuk be, ami azt jelenti, hogy egy körzet hetente kétszer kerül feltakarításra.
- Begyűjtést délelőttös munkarendben (5:30-13:30 között) egy tömörítős gépjármű, éjszakás munkarendben (23:00-7:00 között) egy nagyplatós gépjármű végzi [a kisebb zajkeltés miatt!].
- Az ütem szerinti begyűjtést éjszakás munkarendben 2013. január 2-tól elkezdtük, és január 3-tól egy délelőttös járattal kiegészítve teljes kapacitással végezzük január 30-ig. Természetesen a jelzett időponton túl kihelyezett fákat is begyűjtjük, de ezt már a beérkező jelzések (amit a diszpécserszolgálat fogad) alapján címre érkezve.
- A kommunális gyűjtési útvonal mellé (közelébe) kihelyezett fákat tudjuk a szállítójárműveinkkel begyűjteni, a parkokba kihelyezett fákat – üzletágunkkal együttműködve – a közterületfenntartási üzletág kisgépei szedik össze.
- Kertes házas övezetekben a kuka mellé kihelyezett fenyőfát a kommunális gyűjtőjárat gyűjti be.

Az operatív irányítást – a fentiek alapján - a diszpécser szolgálat végzi, elérhetősége: (52) 56-3974.

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!