Itt adhatja meg irányítószámát!
2011 November 16.  |  11:09

Készülnek a tél támadására!

Összesen 44 munkagéppel készültek fel a télre Debrecenben az A.K.S.D. Kft. munkatársai. 24 órás ügyeletet szerveznek november 15-től február végéig és folyamatos útellenőrzést is tartanak majd havazás esetén az A.K.S.D. munkatársai.

A cég környezetkímélő szóróanyagokat használ, a Nagyerdő környékén biztosan nem sóznak majd, ott homokkal szórják fel az utakat és a járdákat. Elsősorban a tömegközlekedési járművek útvonalát, a fő gyűjtőutakat valamint járdákat és a kerékpárutakat takarítják majd a szakemberek. A munkálatokat az önkormányzat rendelheti el.

„A városnak az AKSD Kft-n kívül a Dehusz Kft. Közcélú dolgozói is rendelkezésre fognak állni, 100-130 fővel munkanapokon, ami azt jelenti, hogy a nagyobb lakótelepi járdákat fogják majd takarítani. Az önkormányzati feladaton kívül a lakosságnak van azért a járdák síktalanítása terén feladatuk, méghozzá az előttük lévő egy méter területsávot kell hóeltakarításban megoldaniuk.” - mondta Gábor Zsombor, a Debreceni Polgármesteri Hivatal városüzemeltetési osztályvezetője. 

Forrás: Hajdupress

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!