Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Augusztus 07.  |  00:00

Készülnek a Virágkarneválra

Közmunkások is bekapcsolódtak a Virágkarnevál útvonalának takarításába. Az AKSD munkatársai mellett Dehusz Kht. dolgozói is gyomlálnak, szemetet szednek.

Ezen a héten nemcsak takarítanak, hanem hamarosan szúnyogot is irtanak, hogy az esti programokat is zavartalanul élvezhessék a látogatók.

A Nagyerdei stadion lelátóját és a drótkerítés melletti területet tisztították meg a gaztól ma a közmunkások. A közterületek tisztántartásába négy hete a Dehusz Kht. dolgozói is bekapcsolódtak. Így az AKSD-vel együtt gyomlálnak, szemetet és cigarettacsikket szednek.

A stadionban az ülések közül a gazokat kiszedjük, a lelátók oldalát összegereblyézzük, a szemetet összegyûjtjük, gallyazunk, a levágott gallyat összeszedjük, a stadion környékét takarítjuk, szemetet gyûjtünk – sorolta Császár Ferenc, a Dehusz Kht. ügyvezetõ igazgatója.

A köztisztasági akció keretében a következõ napokban nemcsak a stadion környékét, hanem a Virágkarnevál útvonalát, így a Petõfi teret, a Piac utcát és a Baltazár Dezsõ teret is takarítják a közmunkások.

Augusztus huszadikára készülve, a Virágkarnevál elõkészítõ munkái között fokozottabban tisztítjuk a karneváli útvonalakat, a belvárost, hogy az ide érkezõ vendégek megtisztult, szép városképpel találkozzanak – tájékoztatott Baranyi Tamás, a városüzemeltetési osztály csoportvezetõje.

Azért, hogy ne csak a nappali, hanem az esti felvonulást és a tûzijátékot is zavartalanul élvezzék a látogatók, a szúnyogokat is irtják ezen a héten. A permetezésre idõjárástól függõen augusztus 10-e és 14-e között kerül sor.

Forrás DTV

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!