Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Szeptember 21.  |  00:00

Megszépül a Tócó-völgy

A zöldfelületek rendbetételét, a köztéri padok kijavítását, valamint a tönkretett kukák cseréjét is elvégzik a következõ hónapokban a Tócó-völgyben. Ezt Halász János, a terület önkormányzati képviselõje jelentette be, miután a városüzemeltetési osztály vezetõivel közösen bejárta a környéket.
Bár a múlt héten az AKSD Kft. elvégezte a tócó-völgyi fák gallyazását és lombkorona-alakítását, azért még mindig vannak hiányosságok, és több helyrõl nem vitték el a levágott gallyakat – mondta Halász János hozzátéve, hogy a problémát jelzik az AKSD felé. A képviselõ kiemelte: a városgazdálkodási kft. az önkormányzattal kötött keretszerzõdés értelmében évente másfél millió forint értékben végez parkfenntartási munkákat a Tócó-völgyben, ahol ötször kaszálják a közterületeket. Idén azonban már hatszor kellett kaszálni, és mivel szükség van rá, ezért a következõ hetekben újból elvégzik, a szerzõdés ugyanis lehetõvé teszi az ehhez hasonló módosításokat – hangsúlyozta Halász János.
A Tócó-völgy önkormányzati képviselõje a városüzemeltetési osztály vezetõivel, illetve a társasházak közös képviselõivel járta be csütörtökön délután a környéket és tájékozódott a közterületek állapotáról. Mint mondta: szorgalmazni fogja, hogy gyakrabban ürítsék a szemetes konténereket, mivel sok esetben a túlcsordult kukák mellé újabb szemetet hordanak, ami elcsúfítja a környéket. A tönkretett, illetve felgyújtott mûanyag köztéri szemeteseket pedig fémbõl készült kukákra cserélik, valamint kijavítják a megrongálódott játszótéri padokat is. Halász János hozzátette: a problémákat jelezték az illetékesek felé, és várhatóan még az idén orvosolják a feltárt hiányosságokat. A képviselõ azt ígérte: a jövõben is rendszeresek lesznek a mostanihoz hasonló bejárások annak érdekében, hogy az itt élõk igényeinek megfelelõen, minél kellemesebbé és élhetõbbé tegyék a Tócó-völgyet.
Forrás deol

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!