Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Március 06.  |  00:00

Mozgalom egy tisztább városért

Ismét útjára indítja az önkormányzat és az AKSD Kft. a „Tiszta Udvar - Rendes ház” mozgalmat. Az érdeklõdõk április 15-ig csatlakozhatnak a kezdeményezéshez, melyre a szervezõk csak magánszemélyek és lakóközösségek jelentkezését várják.
A tavaly újraélesztett mozgalom idén családi ház, társasház, lépcsõház és egyéb ház kategóriákban folytatódik. Az akció célja, hogy ne csak a város által fenntartott területek, hanem az udvaros házak, a lépcsõházak, a társasházak is sugározzák megjelenésükben: érdemes ott élni, s a lakók szívükön viselik környezetük sorsát - hangsúlyozta Pajna Zoltán alpolgármester a keddi sajtótájékoztatón.
A mozgalomra mintegy kétmillió forintot különített el a városi önkormányzat, de további támogatók jelentkezését is várják az (52) 524-129-es illetve a 06-30/645-2952-es telefonszámon. Pajna Zoltán elmondta: jelenleg 84 gazdálkodó szervezet vállalta részvételét az akcióban, így tõlük összesen 500 ezer forint körüli felajánlás érkezett. A cégek jelentõs része virágüzletekbõl és faiskolákból áll.
Gosztola Ferenc, az AKSD kereskedelmi és marketing igazgatója úgy fogalmazott, hogy az akció végén nem akarnak gyõztest hirdetni, sem pedig rangsort felállítani, inkább elismernék minden olyan résztvevõ munkáját, akik rendszeresen, lelkiismeretesen odafigyelnek környezetükre. Hozzátette, nem az adott kert, vagy lakókörnyezet tökéletességét jutalmazzák, hanem elsõsorban az eredetiséget és a kreativitást értékelik. Az akció végén a legszebb, legtisztább kert, ház, park tulajdonosai az okleveleken és dísztáblákon kívül a kezdeményezést támogató gazdálkodó szervezetektõl kerti felszereléseket, vásárlási utalványokat kapnak majd.
A mozgalomhoz április 15-ig csatlakozhatnak az érdeklõdõk. A nevezési lapok beszerezhetõek az Új és a Régi Városháza portáján, az AKSD Vígkedvû Mihály utca 7. szám alatt található ügyfélszolgálati irodájában, valamint letölthetõek a www.aksd.hu internetes oldalról.  A jelentkezéseket április 16- a és május 14-e között bírálja el egy szakmai bizottság, a helyszíni szemlét május 15-én kezdik és június 15-én fejezik be. Az eredményhirdetést várhatóan augusztus 14-én, a karneváli héten tartják meg majd.
Forrás deol

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!