Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Június 25.  |  15:16

Sokan szeretnének táblát arról, hogy szép az otthonuk

Idén is népszerű a Tiszta udvar, rendes ház akció. Kétszázan neveztek a négy kategóriában. A zsűri is munkához látott a múlt héten, minden nevező portáját megnézik.

Tiszta udvar, rendes ház - AKSD, DebrecenA „Tiszta udvar, rendes ház” akció az 1950-es évek elején indult útjára Debrecenben és Létavértesen, Seress Géza körzeti orvos kezdeményezésére, a Vöröskereszt támogatásával. Az ötlet nagyon sikeres volt, hamarosan igazi presztízse lett a kis tábláknak.

Az akció több évtizedes sikeres működés után éveken át szünetelt, majd 2002-ben újra útjára indult a Debreceni Kőr Dáma Egyesület koordinálásában, az önkormányzat, az AKSD Kft. és számos civil szervezet közreműködésével.

Jelentkezni ebben az évben négy kategóriában lehetett: családi ház, társasház, lépcsőház és intézmény kategóriákban. Az akció idén is népszerű.

- Közel 200 nevezés érkezett a négy kategóriában, az előző évekhez hasonlóan a legtöbben családi házaikkal neveztek – mondta Gábor Zsombor városüzemeltetési osztályvezető.

A szemlézés kategóriánként, folyamatosan zajlik. Eredményhirdetés augusztusban, a Karneváli héten a Kölcsey Központban lesz.

A cikkhez videó is tartozik.

Forrás: Dehir

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!