Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Május 08.  |  00:00

Szeméttérkép kell

Szeméttérkép elkészítését javasolja az önkormányzatnak az MSZP frakció. Szerintük ez csak az elsõ lépés lenne abban, hogy a városszerte szaporodó illegális szemétlerakókat megszüntesse a város.
Bagolyné Rinyu Ilona szerint Józsán, a Liget lakópark környékén, valamint Erdõspusztán áldatlan állapotok uralkodnak. A képviselõ saját fotóival támasztotta alá, hogy ezeken a területeken halomban áll az építési törmelék és a háztartási hulladék. Szabó Miklós önkormányzati képviselõ úgy véli, a városnak az illegális szeméttelepek kialakulásnak megelõzésére is kiemelt figyelmet kellene fordítani. A szeméttérkép elkészítését követõen intézkedési tervet dolgozna ki az MSZP, emellett pedig a helyi rendeletet szigorítaná a párt.

Pajna Zoltán fideszes alpolgármester elmondta: a város az AKSD-vel közösen azért hozta létre hulladékudvart, hogy ingyen le lehessen rakni a hulladékot, ezzel is csökkentve az illegális szeméttelepek számát. A Liget lakóparkban lévõ szeméthalmazért felelõs személyeket a hétvégén sikerült megtalálni, akiket az önkormányzat feljelentett.

 

Forrás DTV

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!