Itt adhatja meg irányítószámát!
2013 Január 07.  |  15:47

Szilveszter Debrecenben – Eseménytelen éj, gyors takarítás

Különösebb károkozás vagy rendbontás nélkül múlt el a szilveszteri buli.

Hajnali 5 órakor kezdték meg és délelőtt 11 órára fejezték be a takarítási feladatokat az AKSD Közterület-fenntartási Üzletágának munkatársai a szilveszteri rendezvény után a debreceni főtéren és a környező területeken. Az összegyűjtött és elszállított szemét mennyisége 70 köbméter volt, jellemzően törött pezsgős üvegekből és egyéb szilveszteri „kellékekből” állt – tájékoztatta lapunkat az AKSD.

A munkát összesen húszan végezték, a kézi takarítás mellett 2 speciális seprőgép, valamint 4 szállítójármű is azon dolgozott, hogy a területet mielőbb megtisztítsák és visszaállítsák az eredeti állapotokat.

Viszonylag csendes volt szilveszter éjszakája a rendőrök számára, akik megerősített járőrszolgálatot láttak el a belvárosban és a frekventált helyeken, így a Kossuth téren is, de egy lopási ügyet leszámítva sem garázdaság, sem más hasonló esetben nem kellett intézkedniük – reagált Vezendi Jánosné alezredes egy olvasónk panaszára, aki szerint néhány fős lökdösődő, esetleg pénztárcákra vadászó „bandák” zavarták a főtéri szórakozást. December 31-én éjszaka a város területéről összesen 12 személy állítottak elő a rendőrök, többségüket azért, mert nem tudták magukat hitelt érdemlően igazolni.

Forrás: Haon

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!