Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Június 11.  |  13:27

Tépe apraja-nagyja szedte a szemetet

Sok minden elmondható a kis bihari településről, de az, hogy szemetes, nem! Ám, hogy még tisztább, rendezettebb legyen, az önkormányzat is csatlakozott az országos szemétszedési akcióhoz.

Az általános iskola valamennyi tanulója – a polgárőr egyesülettel karöltve – a falu központjában gyülekezett szombat reggel, hogy Szabó Zsolt polgárőrvezető instrukcióinak megfelelően, nyolc csoportban, pedagógusok, szülők, polgárőrök kíséretében, elinduljon szemetet gyűjteni. Megjelent körükben Balogh András polgármester is, aki örömének adott hangot a sok-sok szorgos kéz láttán, ugyanis „vezényszóra” fel kellett emelniük kezüket, ellenőrizendő, van-e mindenkinek védőkesztyűje. Az eligazítás után még „feltankoltak” a szülők és a református hívek által sütött pogácsából, ropiból, s ittak a forró teából is.

Két óra alatt a másfél száz résztvevő mintegy ötven zsák szemetet gyűjtött össze, amit aztán az A.K.S.D. szállított el. A munka után akadályverseny, aszfaltrajzverseny következett, miközben a szülők főzték a slambucot. Az ebéd elfogyasztása után tanár-diák foci- és kézilabda mérkőzések következtek, míg a kisebbek ugróvárazhattak.

A napot kulturális seregszemle zárta a mozihelyiségben, ahol valamennyi évfolyam megmutathatta tehetségét a legkülönbözőbb műfajokban.

Forrás: HAON

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!