Itt adhatja meg irányítószámát!
2007 Október 31.  |  00:00

Ünnepi menetrend és nyitva tartás

Az ünnep miatt a boltok nyitva tartása és a tömegközlekedési eszközök menetrendje is változik. November elsején minden üzlet zárva lesz.

A buszok, vonatok pedig munkaszüneti napnak megfelelõen közlekednek. Az ünnep miatt a szemétszállítás rendje is változik Debrecenben.

A buszok már ma sem a megszokott menetrend szerint közlekedtek. Bár csak szerda van, mégis a hét utolsó munkanapjának megfelelõen jártak. November elsején, másodikán és harmadikán pedig munkaszüneti napnak megfelelõen közlekednek. A Hajdú Volán az ünnep miatt több helyi járatot indít november elsején.

A temetõi forgalom lebonyolítására a 23-as és a 24-es járatokon sûrítetten közlekedünk, és a 23-as járat a megszokottól eltérõen a fõkapuig közlekedik november elsején – tájékoztatott Horváthné Kis Zsuzsa, a Hajdú Volán marketing és forgalmi osztályvezetõje.

Az ünnep miatt a villamosok és a trolik menetrendje is változik. A villamosok csütörtökön, pénteken és szombaton szabadnap szerint közlekednek, 6 percenként. A trolik viszont november elsején munkanapnak megfelelõen járnak. Sõt, ha igény lesz rá, több jármûvet is közlekedtet a DKV. A vonatok 1-én, 2-án és 3-án az ünnepnapokon megszokott rend szerint indulnak. A szemétszállítás ideje is változik.

A november elsején esedékes szemétszállítást november 3-án fogjuk ellátni, míg november 2-án a megszokottakkal egyezõen végezzük el a szemétszállítást – mondta el Jurácsik Zoltán, az AKSD Kft. szolgáltatási igazgatója.

November elsején, csütörtökön valamennyi üzlet zárva lesz. Az élelmiszerboltok pénteken és szombaton pedig a szombati nyitva tartás szerint várják a vásárlókat. Csütörtökön a patikák is bezárnak, így csak a Nap patikában lehet majd gyógyszerhez jutni. Péntektõl vasárnapig napközben ugyanitt, éjjel pedig a Libra patikában lehet kiváltani az orvosságot.

Forrás DTV

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!