Itt adhatja meg irányítószámát!
2013 Augusztus 08.  |  12:14

Útlocsolás, vízosztás és néhány jó tanács

Debrecen – A háziorvosoktól is fokozott odafigyelést kérnek.

Útlocsolás, vízosztás és néhány jó tanács - A.K.S.D. Kft.

Többféle intézkedést is bejelentett a hőségriadó miatt csütörtökön a debreceni polgármesteri hivatal. Az aznapi közleményben foglaltak szerint a belvárosban három helyszínen összesen több mint 4000 darab félliteres palack ásványvizet osztottak szét a járókelőknek.

A polgármesteri hivatal emellett az AKSD Kft.-től megrendelte a jelentősebb közösségi közlekedési útvonalakon összesen 23 kilométernyi úttest locsolását, két ütemben, augusztus 8-án és 9-én – csütörtökön és pénteken – 15 órától – olvasható a híradásban, azzal együtt: a hivatal felhívta a városban tevékenykedő háziorvosok figyelmét arra, hogy fokozottan figyeljenek a hozzájuk forduló páciensek hőség okozta panaszaira.

A város polgárainak és a Debrecenben tartózkodóknak a hivatal azt is figyelmébe ajánlja: amennyiben szükség van arra, hogy a legmelegebb órákban a szabadban tartózkodjanak, ügyeljenek arra, hogy lehetőség szerint rövidebb időre térjenek be felfrissülni olyan közintézményekbe vagy nyilvános helyekre, melyeknek közforgalmú tereiben légkondicionálás van.

HBN

Forrás: Haon.hu

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!