Konyhai hulladék gyűjtése

Társaságunk a konyhai hulladék átvételét az EWC20 01 08, a használt sütőolaj átvételét az EWC 20 01 25 kódon teszi lehetővé. Az ártalmatlanítóhoz való elszállítást alvállalkozó végzi.

Szerződéskötést követően konyhai hulladék és használt sütőolaj gyűjtésére alkalmas 30, illetve 60 literes cseppmentesen zárható gyűjtőedényt (műanyag hordó) helyezünk ki a Megrendelőhöz. Az elszállítás telefonos bejelentés alapján, igény szerinti gyakorisággal történik. A megtelt edény elszállításra kerül, helyébe pedig tiszta, üres hordót helyezünk ki. A hulladék elszállítása a jogszabályoknak megfelelő módon történik.

A hulladék átvételekor az alvállalkozó sofőrje átvételi jegyet állít ki, melyet a Megrendelő bélyegzővel és aláírással igazol le.

A hulladék a Megrendelőtől az elszállítást követően eljut a megfelelő engedélyekkel rendelkező ártalmatlanítóhoz, ahol a hulladék környezetkímélő ártalmatlanítása megtörténik.

A számlázás alapjául az átvételi jegyek szolgálnak. Havi összesítést követően készül a számla.

Szolgáltatási díj

A konyhai hulladék szállítási és ártalmatlanítási díja: 34 Ft/kg + ÁFA, mely 2040 Ft+ÁFA/hordó, a használt sütőolaj (tiszta) szállítási és ártalmatlanítási díját a szolgáltatási díj foglalja magában. Amennyiben az adott hónapban nem történik konyhai hulladék elszállítás, úgy nevezett rendelkezésre állási díjat kell fizetni, melynek összege 2 400 Ft/hó + ÁFA/telephely.

Kapcsolattartó

Pósch Julianna
kereskedelmi és értékesítési ügyintéző
Kereskedelmi Igazgatóság
H-4031 Debrecen, István út 136.
Tel.: +36 52 563-951, +36 30 223-8955
Fax: 52/563-934
Email: @

Referenciák

Debreceni Gyógyfürdő Kft.
Fórum
Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Letölthető dokumentumok

Konyhai hulladékgyűjtés diagram

.pdf