Fénycső hulladékgyűjtés

A debreceni lakosság számára a Lakossági Hulladékudvar szolgáltatásai díjmentesen vehetők igénybe. A leadható hulladékok köre, illetve további részletek a közszolgáltató weboldalán elérhetők itt: Lakossági Hulladékudvar

Társaságunk a használt fénycső hulladék átvételét az EWC 20 01 21* kódon teszi lehetővé a Lakossági hulladékudvarában (4031 Debrecen, István út 136.)

Amennyiben a Megrendelő igényli, lehetőség van arra, hogy Társaságunk gyűjtőedényt helyezzen ki, továbbá a hulladék beszállítást is elvégezzük szállítási díj ellenében.) A szállítás, illetve az átvétel feltétele, hogy a Feladó „SZ” –kísérőjegyet állítson ki.

A hulladék beszállítását követően a lakossági hulladékudvarban a mérlegelés előtt a kezelőszemélyzet átvizsgálja a hulladékot. Az átvétel csak abban az esetben történhet meg, ha a hulladék nem tartalmaz egyéb hulladékot és ép állapotban van. Ezt követően megtörténik a mérlegelés, a mérési eredmények számítógépes nyilvántartási rendszeren keresztül kerülnek rögzítésre, majd a hulladékról szóló „SZ”- kísérőjegy leigazolása.

A hulladék környezetkímélő hasznosításának feltételeiről az A.K.S.D. Kft. gondoskodik oly módon, hogy a hulladékot megfelelő engedélyekkel rendelkező konszolidációs pontra továbbítja, ahonnan külföldre kerül hasznosításra.

Átvételi ár: Társaságunk a használt fénycső hulladék átvételéért nem számol fel költséget.

Átvételi engedély számok

Hulladék begyűjtési engedély: 4527/05/2011
Hulladékkezelésiengedély: 648/11/2010

Kapcsolattartó

Pósch Julianna
kereskedelmi és értékesítési ügyintéző
Kereskedelmi Igazgatóság
H-4031 Debrecen, István út 136.
Tel.: +36 52 563-951, +36 30 223-8955
Fax: 52/563-934
Email: @

Letölthető dokumentumok

Fénycső átvétel folyamata

.pdf