Itt adhatja meg irányítószámát!

Hírek

Szűré címkék szerint
Archívum
Március 27.  |  12:30 Kerti zöldhulladék házhoz menő elkülönített gyűjtése

Debrecenben a fás szárú vegetáció életciklusával összefüggésben keletkező, elkülönítetten gyűjtött elhalt növényi hulladék elszállítását áprilistól novemberig biztosítja a szolgáltató.

Február 15.  |  14:00 Konyhai zöld- és élelmiszerhulladék gyűjtésének bevezetése Debrecenben

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. Debrecent is bevonta a fokozatosan bevezetésre kerülő konyhai zöld- és élelmiszerhulladék külön gyűjtését célzó programba, így elsőként juthatunk hozzá a szolgáltatás nyújtotta előnyökhöz. Debrecenen kívül Budapest, Miskolc, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Cegléd, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nagykanizsa, Tatabánya, Kaposvár, Gyula és Békés települések előre meghatározott városrészei vesznek részt a programban.

2023 Október 31.  |  08:00 Elektronikai hulladékgyűjtés

Az A.K.S.D. Kft. 2023-ban újra meghirdette az általános iskolai elektronikai és elektromos hulladékgyűjtési akciónapjait.

2023 Június 29.  |  08:00 Tájékoztató a Lakossági Hulladékudvar igénybevételének lehetőségeiről

2023. július 1-től a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt., mint Koncessziós Társaság határozza meg a lakossági hulladékudvarok működési feltételeit.

Az A.K.S.D. Kft. Lakossági Hulladékudvar (a továbbiakban: Hulladékudvar) szolgáltatásai az alábbi települések lakosai számára –a háztartásokban keletkező hulladékokra vonatkozóan – érhető el.
Álmosd, Ártánd, Bagamér, Bedő, Berekböszörmény, Biharkeresztes, Bojt, Debrecen, Derecske, Ebes, Esztár, Fülöp, Gáborján, Hajdúbagos, Hajdúszovát, Hencida, Hosszúpályi, Kismarja, Kokad, Konyár, Körösszegapáti, Létavértes, Mezőpeterd, Mezősas, Mikepércs, Monostorpályi, Nagyhegyes, Nagykereki, Nyírábrány, Nyíracsád, Nyíradony, Nyírmártonfalva, Pocsaj, Sáránd, Szentpéterszeg, Tépe, Told, Újléta, Vámospércs, Váncsod

2023 Április 26.  |  00:00 Elektronikai hulladékgyűjtésen vehetnek részt a debreceni iskolások

A debreceni általános iskolák részére idén is meghirdettük az elektronikai hulladékgyűjtési akciónapokat, melyen rekordszámú iskola jelezte részvételi igényét előző évekhez képest. A résztvevő általános iskolák közreműködésünkkel megszervezik és lebonyolítják a gyűjtést, majd a gyűjtés végén cégünk elszállítja a hulladékot, szakszerűen kezeli, és eljuttatja a hasznosító üzemekbe. 

2023 Február 10.  |  14:00 Felhívás iskolai elektronikai hulladékgyűjtési akciónapon való részvételre

Felhívás iskolai elektronikai hulladékgyűjtési akciónapon való részvételre
Európai uniós elvárás és jogszabály kötelezettség is a háztartásokban keletkező elhasználódott elektronikus berendezések elkülönített gyűjtése azért, hogy ezek a lakosság által szelektíven leadott eszközök szakszerű újra hasznosításra kerülhessenek, környezetünk védelme és a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében.


Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!