Itt adhatja meg irányítószámát!
2019 Október 03.  |  08:49

Gazdálkodj akkusan 2019

Tájékoztatjuk a tisztelt debreceni- és Debrecen környéki óvodák, általános- és középiskolák vezetőit és pedagógusait, hogy a CCR REBAT Nonprofit Kft., az A.K.S.D Városgazdálkodási Kft. és a Földbarátok közös szervezésében 2019. szeptember 2. és 2020. január 31. közötti időszakban megrendezésre kerül a Debrecen és környéke iskolai és óvodai használt elem és akkumulátor-gyűjtő verseny!

A verseny célja, hogy a gyermekeket játékos formában vezesse rá a szelektív hulladékgyűjtés jelentőségére. A verseny és a legjobbaknak járó jutalmazás hatékony figyelemfelkeltő eszköz, jó alkalom a környezetre veszélyes anyagokat tartalmazó elem- és akkumulátor-hulladék káros hatásainak ismertetésére. Fontos, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtanulják, az elem- és az akkumulátor-hulladék nem kerülhet a háztartási hulladékgyűjtőkbe, az iskolák és óvodák területén a szelektív hulladékgyűjtők mindenki rendelkezésére állnak!

A versenyben való részvételhez az óvodák és iskolák vezetőjének a versenyszabályzatot el kell fogadniuk, a részvételi lapot ki kell tölteniük és alá kell írniuk.

A verseny időtartama alatt a résztvevő iskolák és résztvevő óvodák intézményenként gyűjthetik az elhasznált hordozható elem- és akkumulátor-hulladékot, melyeket a szervezők a verseny végét követően szállítanak el és mérnek le.

A szervezők minden résztvevő iskola és óvoda részére az általuk gyűjtött hulladék súlyával arányos, garantált támogatási díjat fizetnek (díjakról bővebben a versenyszabályzatban). Ezen túlmenően az induló intézmények közül az első három helyezést elérő iskolát, valamint az első három helyezést elérő óvodát külön pénznyereményben is részesítik! A pénznyeremény összértéke 2x250 ezer forint!

A felhívás teljes szövege, a versenyszabályzat, a jelentkezési lap és további hasznos tudnivalók az alábbi linkeken érhető el:

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!