Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Február 06.  |  11:36

A járdák, a megállók nagyjából tiszták, az út jeges Debrecenben

Óvatosságra mindenképp szükség van, némi rutin pedig nem árt annak, aki autóba ül. Debrecen közútjain szinte mindenhol ugyanaz a helyzet: a hó nagy részét ugyan eltolták, de ami rajta maradt, azt laposra taposták a járművek, és ráfagyott az aszfaltra.

A munkanap elkezdődött, Debrecenben mindenhol tanítanak, halad a tömegközlekedés, de még így is több a gyalogos, mint mondjuk egy áprlisi napon. Főként azok, akik csak néhány megállóra laknak az úti céltól, inkább a sétát választották, mert a forgalom érezhetően lelassult a hétvégén hullott takaros mennyiségű hó miatt. Hétfő reggeli utunk során a belvárosban leginkább a kereszteződésekben tapasztaltunk áldatlan állapotokat, ahová a kanyarodó autók felhordják a havat. Nem egyszerű a helyzete a zebrán átkelni vágyóknak sem, hiszen méretes buckákat kell kerülgetniük, akár közvetlenül az úttestre lépés előtt is. A buszmegállókat és a járdák nagy részét letakarították, de még így sem árt az elővigyázatosság, a lapos cipő/csizma pedig mondhatni kötelező.

Forrás: Cívishír

A járdák, a megállók nagyjából tiszták, az út jeges DebrecenbenA járdák, a megállók nagyjából tiszták, az út jeges Debrecenben

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!