Itt adhatja meg irányítószámát!

Bizalmas információhordozók megsemmisítése

Az A.K.S.D. Kft. szakszerű és biztonságos megoldást nyújt arra, hogy a bizalmas információkat tartalmazó adathordozók megsemmisítésre kerüljenek. Feleslegessé vált adathordozóitól nyugodt szívvel válhat meg, az egyedi igényeket és lehetőségeket figyelembe véve több szolgáltatás csomagot állítottunk össze annak érdekében, hogy a megrendelő ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

 • Megsemmisítő gépünk minden irodában előforduló adathordozó aprítását el tudja végezni.
 • A megsemmisítésről, illetve a szállításról jegyzőkönyvet készítünk.
 • A megbízó vállalat részére lehetőséget biztosítunk, hogy a megsemmisítést végigkísérje.

Szolgáltatásaink

Folyamatos gyűjtés bérelhető konténerekben

Azon partnereinknek, akik a kényelem hívei, lehetőséget biztosítunk zárható görgős gyűjtőedények bérlésére, melyeket az irodákban felállítva az iratok selejtezése a mindennapok részévé válhat, ezáltal az illetéktelen hozzáférés is elkerülhetővé válik.

Azoknak, akik a bizonyos időközönként megtartott selejtezést részesítik előnyben, a következő ajánlataink vannak

 1. Mobil adathordozó megsemmisítés
  A nagy telephellyel rendelkezők igénybe tudják venni mobil adathordozó megsemmisítő szolgáltatásunkat. Ezen módszerrel egy kiszállással gyorsan, nagy mennyiség semmisíthető meg.
  nagy teljesítményű, 20 m3-es öntömörítős konténerrel összeépített gép diesel aggregáttal és generátorral meghajtott (áram biztosítása nélkül, szellőzés biztosítása mellett) a gép helyigénye: 10-12 m hosszú és minimum 6 m belső magasságú terület, illetve a gépet kihelyező abrolleres autó ráfordulási lehetősége
 2. Telephelyi megsemmisítés
  Abban az esetben, ha a telephelyen nem megoldható a mobil gép elhelyezése, az adathordozók szakszerű megsemmisítése telephelyünkön történik. A szállítás történhet saját fuvareszközzel, vagy szállítás megrendeléssel.

Társaságunk a környezettudatos gondolkodás elkötelezett híve, ezért gondoskodunk róla, hogy az újrahasznosításra alkalmas hulladék kezelésre, míg a tovább nem hasznosítható rész ártalmatlanításra kerüljön.

Információ, megrendelés

Tamási Mihály
ügyfélkapcsolati referens

Tel:+36 52 563-953
Mobil:+36 30 2056-753
e-mail: @; @

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!