Itt adhatja meg irányítószámát!

Veszélyes Hulladék Előkezelő Üzem

A Regionális Hulladékkezelő Telepünkön található veszélyes hulladék előkezelő üzemünkben 2012. óta végezzük a lakossági, valamint ipari forrásból származó különféle veszélyes hulladékok gyűjtését és előkezelését.

Cégek vagy közületek számára kizárólag ezen a telephelyünkön biztosítjuk a veszélyes hulladék átvételét, lakossági beszállítók esetén pedig itt nincs mennyiségi korlát meghatározva.

A veszélyes hulladék különleges kezelést igénylő hulladék. Az élővilágra, főként az emberre és környezetére közvetlenül, vagy közvetve, bomlástermékein keresztül káros hatást kifejtő hulladék (ökotoxikus, mutagén, karcinogén, maró, tűz- vagy robbanásveszélyes, fertőző stb.).

Fentiek miatt a veszélyes hulladéktípusok különleges kezelést igényelnek, semmiképp nem kezelhetők a háztartási hulladékkal együtt. Veszélyes Hulladék Előkezelő Üzemünkben térítési díj ellenében leadható például a szennyezett törőkendő, oldószerek, festékek, növényvédőszerek, savak, lúgok, olajszűrő, fáradt olaj, fagyálló, vegyszerek stb. Az üzemünkben évente közel 1 000 tonna veszélyes hulladékot kezelünk.

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!