Itt adhatja meg irányítószámát!
2011 November 16.  |  11:18

Csütörtökön megérkezik a főtérre a város karácsonyfája

Az ünnepi készülődés részeként a főtéren csütörtökön felállítják a város karácsonyfáját. A műveletben 40 ember vesz majd részt.

Debrecen önkormányzata idén is felállítja a város karácsonyfáját. Az adventi várakozást megelőzően, a szeretet ünnepén át vízkeresztig, egy gyönyörű, 17 méter magas ezüstfenyő díszíti majd a debreceni Kossuth teret. A fát Varga István (Debrecen-Józsa) ajánlotta fel.

A hatalmas fenyő felállításában és díszítésében mintegy 40 ember vesz részt. A fát 2011. november 17-én (csütörtökön) szállítják a főtérre, amelyhez a Colas Út Zrt. biztosít teherszállító járművet. A fa kivágásában és felállításában a Debreceni Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltói, a fenyő szállításánál az út biztosításában a Debreceni Rendőrkapitányság rendőrei segédkeznek. A fa talpazatát a DH-Szerviz Kft. munkatársai állítják össze, míg az AKSD Kft. a szükséges kordonokat, fenyőágakat és gallyakat biztosítja. A város karácsonyfájának díszítéséhez a Zöldfény Lámpatelepítő- és Szerviz Kft. ad kosaras kocsikat, míg a látványos dekorációt és a fenyőfa díszítését a Héliker Invest Zrt. vállalta magára.

A város karácsonyfáját a tervek szerint 2011. november 17-én (csütörtökön) délelőtt 9.30 és 10 óra között szállítják a főtérre.

Forrás: Dehir

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!