Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Július 16.  |  10:42

Elszakadt a cérna az A.K.S.D.-nél

Szerkesztőségünkhöz hetente érkezett panaszos levél a Vámospércsi úton, a buszfordulónál található szelektív hulladéklerakók kapcsán, amelyben legtöbbször azt kérték az olvasók, hogy segítsünk felszámolni az áldatlan állapotokat az említett területen.

Korábban számos esetben mutattuk már be, hogy az oszladozó állati tetemtől az autóalkatrészekig mennyi mindent helyeznek el illegálisan a Vámospércsi úti buszforduló szomszédságában található szelektív szigetnél, amelyet immáron nem csak a környéken élők, hanem az A.K.S.D. Kft is megelégelt.

Elszakadt a cérna az A.K.S.D.-nél

A társaság a napokban Debrecen Önkormányzatával egyeztetve úgy határozott, hogy ideiglenesen felszámolják az említett területen található szelektív szigetet. – A helyszíni szemle során közösen arra jutottunk, hogy ideiglenesen beszállítjuk a szelektív tartályokat, a DEHUSZ Kft. segítségével pedig feltakarítottuk a területet. Ezt követően a Vízmű magánterületet jelző, szemétlerakás tiltásáról szóló táblákat helyez ki, az összegyűjtött szemetet pedig elszállítjuk a környékről. Továbbiakban az Önkormányzat műszaki ellenőr kollégái fogják figyelni a területet, ezt követően pedig, döntés születhet az esetleges visszahelyezésről – summázta a felszámolás hírét Juhász Judit, az A.K.S.D. Városgazdálkodási Kft. PR vezetője.

Forrás: Haon

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!