Itt adhatja meg irányítószámát!
2012 Október 30.  |  14:18

Halottak napjával kapcsolatos információk

Tájékoztató a temető látogatói számára

Kérjük a látogatókat, hogy értékeikre fokozottan vigyázzanak, az autókban nem hagyjanak elő semmi olyan tárgyat, ami a tolvajok érdeklődését felkelthetné!

November 1-3. között 9 fő polgárőr is szolgálatot teljesít a biztonsági őrök mellett, a Debrecen Városért Polgárőr Közhasznú Egyesület lesz segítségünkre a rend fenntartása érdekében.

Kb. 100.000 látogatót várunk halottak napja környezetében a Debreceni Köztemetőbe.
November 1-4-ig a temető környékén útzár lesz, fel kell rá készülni, javasoljuk, hogy a tömegközlekedést vegyék igénybe a temetőlátogatók.

Munkanapokon még temetések vannak, ezért a temető területén is számíthatnak útzárra, a gyászmenet útvonala minden esetben le lesz zárva, fokozott figyelmet kérünk a gépjárművel közlekedőktől!

Idén a II. és III. kapunál is vannak virágárusok, ezért nem kell azoknak a látogatóknak a Tükörtóhoz elsétálni, akik virágot szeretnének vásárolni szeretteik emlékére.

Az idei évben is megtörtént a síremlékek felülvizsgálata, 464 síremléket matricáztunk fel, melyek nem voltak biztonságosak. Biztonsági okokból azokat a síremlékeket, melyek már nagyon megsüllyedtek, megdőltek, ráborítottuk a sírra, mert nem kockáztathatjuk, hogy bárki is megsérüljön. Arra kérjük a hozzátartozókat, hogy a lehető leghamarabb intézkedjenek a síremlékek biztonságossá tételében!

Azokat a sírokat is felmatricáztuk, melyeknek lejárt a megváltási ideje, egy évet várunk a további intézkedésig, bízunk benne, hogy addig meglátogatják a hozzátartozók!

Nyitvatartási időben ügyeletet tartunk az I. kapunál található irodában, bármilyen kérdéssel, ügyintézéssel forduljanak bizalommal kollégáinkhoz!

Temető területén mindaddig lesz víz, míg a hőmérséklet engedi, ha -2fok alá süllyed a hőmérséklet, akkor fogjuk csak elzárni a belső vízhálózatot, de ha ez megtörténik, már akkor sem tudjuk kinyitni, ha tartósan plusz fokok lesznek, mert 100 kút van a temető területén és ezeket mindegyiket légteleníteni kell, a rendszer sajnos eléggé régi és nehezen kezeli a ki-be kapcsolást, ezért kérjük a szíves megértésüket!

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!