Itt adhatja meg irányítószámát!

Hírek

Szűré címkék szerint
Archívum
Március 27.  |  12:15 Kezdődik a lomtalanítás

Debrecenben a lakosok egy évben egyszer kérhetik a közszolgáltatás részét képező ingyenes lomtalanítást, mely regisztrációhoz kötött.

A regisztrációs időszak március 18. napjával kezdődött, a lakosok saját igényeiknek megfelelő időpontra rendelhetik meg a házhoz menő lomtalanítást. A szolgáltatás április 3-án, szerdán kezdődik, és november 30-ig tart folyamatosan.

2023 Október 11.  |  16:00 Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői a napokban oldják meg a zöld hulladék gyűjtésére szolgáló zsákok kiosztását a lakosok felé előre meghirdetett időpontokban.

Nagyon fontos tudni, hogy a zöld zsákok begyűjtése a szelektív gyűjtőedények begyűjtési napján történik, illetve azon ingatlanhasználók esetében, ahol nincs sárga fedeles edény, vagy sárga zsák, a kommunális hulladék begyűjtési napján. Kérjük a lakosságot, hogy a zöld zsákot a szelektív edény ürítési napján helyezzék ki reggel 6 óráig, ugyanis munkatársaink a nap során 6-22 óra között bármikor érkezhetnek.

2023 Június 28.  |  16:00 Tájékoztató a lomtalanítás igénybevételének lehetőségéről 2023.07.01-től

Felhívjuk figyelmét, hogy 2023. július 1-jével új hulladékgazdálkodási rendszer fog életbe lépni, melyben a magyarországi települési hulladék begyűjtését, kezelését és számlázását a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. fogja végezni.

2023.07.01-től Debrecenben a lakosok egy évben egyszer kérhetik a közszolgáltatás részét képező ingyenes lomtalanítást, mely regisztrációhoz kötött.

Lakossági
ügyfél vagyok

Adja meg irányítószámát, hogy naprakész információkkal lássuk el lakóhelyéről

Nem lakossági
ügyfél vagyok

Cégek, közületek számára
releváns tartalmak, információk
Itt adhatja meg irányítószámát!